Politik om beskyttelse af personoplysninger - Drive One

Drive One-appen ("Appen") og websitet www.driveone.eu ("Websitet") ejes og drives af Needit ApS ("Needit"). Den elektroniske enhed Drive One ("Enheden") er ligeledes udviklet og markedsført af Needit.

Vores kontaktoplysninger:

Needit Denmark ApS

CVR-nummer: 33396872
Adresse: Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre
E-mail: support@driveone.eu

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger forklarer, hvordan vores organisation bruger de personoplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger Appen, Websitet og Enheden.

Emner:

    • Hvordan du accepterer vores Politik om beskyttelse af personoplysninger

    • Hvilke personoplysninger indsamler vi?

    • Hvilke personoplysninger indsamler vi?

    • Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

    • Hvordan opbevarer vi dine personoplysninger?

    • Retsgrundlaget for indsamling, opbevaring og behandling af oplysningerne

    • Hvilke databeskyttelsesrettigheder har du?

    • Hvad er cookies?

    • Hvordan bruger vi cookies?

    • Hvilke typer af cookies bruger vi?

    • Sådan administrerer du dine cookies

    • Politikker om beskyttelse af personoplysninger på andre websteder

    • Ændringer i vores Politik om beskyttelse af personoplysninger

    • Sådan kontakter du os

    • Sådan kontakter du de relevante myndigheder

    Hvordan du accepterer vores Politik om beskyttelse af personoplysninger

    Ved at få adgang til og bruge Websitet godkender du denne Politik om beskyttelse af personoplysninger. Hvis du ikke er enig i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, skal du straks forlade Websitet og ophøre med at bruge det og slette din konto, hvis du har registreret en sådan. Ved download og installation af Appen, eller på et hvilket som helst senere tidspunkt, når Politikken om beskyttelse af personoplysninger er blevet opdateret, har du afkrydset et meddelelsesfelt, der accepterer vores Politik om beskyttelse af personoplysninger. For yderligere oplysninger om de vilkår, hvorunder du kan bruge Websitet, Appen og Enheden, se også Needits Brugsvilkår.

    Hvilke personoplysninger indsamler vi?

    Appen indsamler følgende personoplysninger:

        • Navn

        • Placering

        • Telefonmodel, mærke og OS-version

        • Batteriforbrug Statistik

        • Enhedens ID-nummer

        • e-mail

        • Adgangskode

        Websitet indsamler følgende personoplysninger:

          • Navn

          • e-mail

          • Telefonnummer

          • Kreditkortoplysninger

          • Adgangskode

          • Brugeradresse

          • Operativsystem, browserversion, brugerens tidszone og region

          Enheden indsamler følgende personoplysninger:

            • Din geografiske placering, når du trykker på en af de to knapper

            • Oplysninger om, hvilken knap du trykkede på

            Hvordan indsamler vi dine personoplysninger?

            Du forsyner Needit direkte med de fleste af de personoplysninger, vi indsamler. Vi indsamler personoplysninger og behandler og opbevarer personoplysninger, når du:

                • Registrerer dig online via Websitet eller Appen

                • Køber varer på Websitet eller gennem en anden leverandør

                • Downloader og installerer Appen via en app-butik og tilmelder dig via Appen

                • Bruger Enheden ved at trykke på en knap

                • Frivilligt udfylder en kundeundersøgelse eller giver feedback i et af vores internetfora på Websitet eller i Appen eller via e-mail

                • Bruger vores Website via din browsers cookies.

                • Bruger Appen

                Vores App indsamler data om din placering for at give dig trafikinformation i realtid. Vi har brug for data om din placering for at advare dig om fartkameraer og andre farer og risikomomenter.

                  Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

                  Needit indsamler dine personoplysninger, så vi kan:

                      • Advare andre brugere om hastighedskontroller ("Hastighedsvarsling")

                      • Advare andre brugere om trafikale hændelser ("Trafikvarsling")

                      • Behandle din ordre og administrere din konto

                      • Sende dig e-mails med særlige tilbud om andre produkter og tjenester, som vi tror, du måske vil kunne lide

                      • Sende dig en e-mail for at bekræfte din konto.

                      Vi sender dig kun særlige tilbud pr. e-mail, hvis du udtrykkeligt og særskilt har givet dit samtykke til det. Dit samtykke til Politikken om beskyttelse af personoplysninger udgør ikke et sådant samtykke.

                      Når du leverer Trafikvarslinger og Hastighedsvarslinger, gemmer og behandler vi dit enheds-id og din geolokation kombineret med et bestemt tidspunkt. Dit enheds-id vil dog ikke blive delt med andre bilister.

                      Vi deler også dit enheds-id og din geolokation kombineret med et bestemt tidspunkt med Trafik Alarm, en database, der drives af Geo24 ApS, et selskab med den samme hovedanpartshaver som Needit. Trafik Alarm deler derefter i lighed med os oplysningerne om geolokation og tid med andre bilister, så disse modtager Hastighedsvarslingen eller Trafikvarslingen. Dit enheds-id vil dog ikke blive delt med andre bilister.

                      Hvis du accepterer dette, kan Needit dele en del af dine personoplysninger med vores partnervirksomheder, så de kan tilbyde dig deres produkter og tjenester.

                      Enhver deling med disse partnervirksomheder kræver dit specifikke samtykke for hver enkelt virksomhed. Dit samtykke til Politikken om beskyttelse af personoplysninger udgør ikke et sådant samtykke.

                      Når Needit behandler din ordre, kan vi sende dine personoplysninger til og også bruge de deraf følgende oplysninger fra app-butikken og/eller betalingsudbyderne.

                      Hvordan opbevarer vi dine personoplysninger?

                      Needit opbevarer dine data på betryggende vis i EU-central-1 Europa (Frankfurt). Needit opbevarer kun dine gamle pinkodedata på en måde, så dine personoplysninger ikke er knyttet til dem. Når vi modtager en anmodning fra dig om at slette dine personoplysninger, sletter vi dem.

                      Retsgrundlaget for indsamling, opbevaring og behandling af oplysningerne

                      Needit indsamler, gemmer og behandler dine oplysninger på ét eller flere af følgende juridiske grundlag:

                          • dit samtykke;

                          • såfremt det er nødvendigt for at opfylde en aftale, som du er part i, eller for at træffe foranstaltninger på din anmodning forud for indgåelse af en aftale;

                          • såfremt det er nødvendigt for at overholde en retlig forpligtelse, som vi er underlagt.

                          Hvis dine oplysninger indsamles, opbevares og behandles udelukkende på grundlag af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Needit ved hjælp af ovenstående kontaktoplysninger.

                            Hvilke databeskyttelsesrettigheder har du?

                            Vi vil gerne sikre os, at du er fuldt ud klar over alle dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til forordning (EU) 2016/679 (GDPR). Enhver bruger har følgende rettigheder:

                            Retten til adgang - Du har ret til at anmode Needit om kopier af dine personoplysninger.

                            Retten til berigtigelse - Du har ret til at anmode om, at Needit retter alle oplysninger, som du mener er unøjagtige. Du har også ret til at anmode om, at Needit supplerer de oplysninger, som du mener er ufuldstændige.

                            Retten til sletning - Du har ret til at anmode om, at Needit sletter dine personoplysninger under visse betingelser, f.eks. hvis dine personoplysninger er blevet behandlet ulovligt, eller hvis du har trukket dit samtykke tilbage (hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på samtykke).

                            Retten til at begrænse behandlingen - Du har ret til at anmode om, at Needit begrænser behandlingen af dine personoplysninger under visse betingelser, f.eks. hvis du er i tvivl om nøjagtigheden af dine personoplysninger eller har gjort indsigelse mod Needits legitime formål med at behandle dine personoplysninger.

                            Retten til at gøre indsigelse mod behandling - Du har ret til at gøre indsigelse mod Needits behandling af dine personoplysninger under visse betingelser, f.eks. hvis du er i tvivl om Needits legitime interesse i at behandle dine personoplysninger.

                            Retten til dataportabilitet - Du har ret til at anmode om, at Needit overfører de personoplysninger, vi har indsamlet om dig, til en anden organisation eller direkte til dig selv på visse betingelser.

                            Ret til at klage - Du har ret til at indgive en klage vedrørende Needits behandling af dine personoplysninger til den relevante tilsynsmyndighed, jf. nedenfor.

                            Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, bedes du kontakte os ved at bruge ovenstående kontaktoplysninger.

                            Cookies

                            Cookies er tekstfiler, der placeres på din computer for at indsamle standard internetlogoplysninger og oplysninger om besøgsadfærd. Når du besøger vores websteder, kan vi automatisk indsamle oplysninger fra dig via cookies eller lignende teknologi.

                            Du kan få yderligere oplysninger på allaboutcookies.org.

                            Hvordan bruger vi cookies?

                            Vi bruger cookies på en række forskellige måder for at forbedre din oplevelse på vores Website, herunder:

                                • For at holde dig indlogget

                                • For at forstå, hvordan du bruger vores Website

                                • Med analytiske formål

                                • Med henblik på nedbrudsrapportering

                                Hvilke typer af cookies bruger vi?

                                Der findes en række forskellige typer af cookies; vores Website bruger følgende:

                                    • Funktionalitetscookies - Disse cookies bruges, så vi kan genkende dig på vores Website og huske dine tidligere valgte præferencer. Dette kan inkludere, hvilket sprog du foretrækker, og hvor du befinder dig. Der anvendes en blanding af førsteparts- og tredjepartscookies.

                                    • Reklamecookies - Disse cookies bruges til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores Website, det indhold, du har set, de links, du har fulgt, og oplysninger om din browser, din enhed og din IP-adresse. Vi deler nogle gange nogle begrænsede aspekter af disse data med tredjeparter til reklameformål. Vi kan også dele onlinedata, der indsamles via cookies, med vores reklamepartnere. Det betyder, at når du besøger et andet websted, kan du få vist reklamer baseret på din browsingadfærd på vores Website.

                                    Sådan administrerer du dine cookies

                                    Du kan indstille din browser til ikke at acceptere cookies, og på ovennævnte websted kan du se, hvordan du fjerner cookies fra din browser. Hvis du ikke ønsker, at der skal gemmes cookies på din enhed, skal du kontrollere indstillingerne i din browser. Hver browser kan have forskellige indstillinger:

                                        Husk på, at hvis du gør det, kan der være nogle af funktionerne på vores Website, der ikke kan bruges - eller måske virker funktionerne slet ikke.

                                          Politikker om beskyttelse af personoplysninger på andre websteder

                                          Vores Website kan indeholde links til andre websteder. Vores App kan indeholde links til andre apps. Vores Politik om beskyttelse af personoplysninger gælder kun for vores Website og vores App og Enhed, så hvis du klikker på et link til et andet websted eller en anden app, bør du læse deres privatlivspolitik.

                                          Ændringer i vores Politik om beskyttelse af personoplysninger

                                          Vi reviderer regelmæssigt vores Politik om beskyttelse af personoplysninger og offentliggør eventuelle opdateringer på Websitet og i Appen. Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger blev senest opdateret den 30. april 2022.

                                          Sådan kontakter du os

                                          Hvis du har spørgsmål om Needits Politik om beskyttelse af personoplysninger, de personoplysninger, vi har om dig, eller hvis du ønsker at udøve en af dine databeskyttelsesrettigheder, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af ovenstående kontaktoplysninger.

                                          Sådan kontakter du den relevante myndighed

                                          Hvis du ønsker at indgive en klage, eller hvis du mener, at Needit ikke har behandlet din problemstilling på en tilfredsstillende måde, kan du kontakte Datatilsynet:

                                          Email: dt@datatilsynet.dk

                                          Adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

                                          Telefon: 33 19 32 00